Коротко про мене

Громко Людмила Володимирівна, 1965 р.н., вчитель математики Нечаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Ю.І.Яновського, спеціаліст вищої категорії.
Загальний стаж педагогічної діяльності 29 років.
У 1987 році закінчила Кіровоградський педагогічний інститут ім.О.С.Пушкіна.
З 1991 року працюю на посаді вчителя математики нашої школи, за оцінкою колег у достатній мірі володію методикою викладання математики, використовую методи компетентнісно-орієнтованого підходу до організації навчального процесу. В процесі проведення уроків застосовую інформаційно-комунікаційні технології, побудову та аналіз структурно-логічних схем, пропоную учням пошукову роботу випереджувального характеру.
Проблемне питання: “Компетентнісно-орієнтовані технології навчання математиці”
Працюю над інноваційним проектом “Використання засобів програмного середовища Geogebra при вивченні алгебри та геометрії у загальноосвітніх навчальних закладах”
Важливим напрямком роботи є підготовка учнів до участі у математичних олімпіадах та позакласна роботу з предмету:
-є керівником шкільного гуртка “Математичні обрії”
-учні щорічно приймають участь у Міжнародному математичному конкурсі “Кенгуру”;
-учні приймали участь в освітніх програмах американського космічного агенства NASA.
З 2007 року є керівником шкільного методичного об'єднання вчителів природничо-математичного циклу. Намагаюсь брати активну участь в роботі районного методичного об'єднання вчителів математики.
Була учасником проекту ”Історія математичної освіти Компаніївського району”, проводила апробацію програмних засобів навчання.
У 2011 році стала переможцем І та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу навчальних проектів ”Успішний проект-2011” у номінації ”Кращий навчальний проект”.
Друковані праці:
1. Громко Л.В. Обчислення в системах комп'ютерної алгебри (курс за вибором учнів 11класів інформаційно-технологічного, математичного, фізико-математичного профілів)//збірник програм з математики для до профільної підготовки та профільного навчання(у двох частинах). Ч. ІІ. Профільне навчання /Упоряд. Н. С. Прокопенко, О.П. Вашуленко, О.В.Єргіна.- Х.: Вид-во “Ранок”, 2011.- 384с.-(Факультативи за вибором).

2. Громко Л.В. Математичні обрії. 5-6класи//Збірник програм з математики для допрофільної підготовки та профільного навчання( удвох частинах).Ч. І. Допрофільна підготовка: Факультативи та курси за вибором. -Х.: Вид-во”Ранок”. 2011.- 320с.